3769831088_b35f1faefe.jpg

On aika paljastaa blogin kirjoittajasta hieman enemmän... Teen tämän parissa osassa, ettei jaarittelu mene ihan överiksi. :D Blogin aloittaessani kolmisen vuotta sitten päätin, että pääteemani ovat Lontoo ja valokuvat, vaikka onhan näistä joistain omakohtaisista kokemuksista jo kerrottu. Siksi olenkin ollut aika mystinen(?), enkä ole vastaillut kaikkiin kommenteissa ja maileissa esitettyihin kysymyksiin. Mutta nyt on aika avautua, joten tässä tietoa minusta:

Olen 30 ja risat. ;) Muutin Lontooseen helmikuussa 1999. Tulin tänne töiden perässä ja tarkoitus oli olla täällä n.12-18 kuukautta, mutta Lontoo ja ura lumosivat, joten tänne jäin.  Alunperin olin tulossa töihin Kent/Sussex-sektorille eteläiseen Englantiin, sillä Lontoo pelotti minua hirveästi! Ensimmäinen vuosi täällä olikin se vaikein, mutta samalla parhain. Tällä hetkellä asun Thameksen eteläpuolella työsuhdekaksiossa ihan itsekseni, mutta tunnen pohjoisen puolen jokea olevan enemmän "kotini", sillä asuin siellä ensin tänne muutettuani, ja vietän vieläkin siellä eniten vapaa-aikaani.

Tähän mennessä olen ehtinyt Lontoon lisäksi asua East Sussexissa, Hampshiressä, Staffordshiressä ja teininä Pohjois-Irlannissakin tuli yksi kesä vietettyä. Angstisena 16-vuotiaana olin kirjoittanut raivolla päiväkirjaani, että joku päivä vielä muutan ulkomaille... kai se oli siis kohtalo ja hyvin aikainen päätös miksi tänne päädyin. :) Valitsin Englannin mielenkiintoisen opiskeluaikojen vaihdon ja työharjoittelun innoittamana, ja itselleni kielen osaamisen (ja helppouden) takia. Yhdessä vaiheessa opiskeluja kun suunnittelin muuttamista Rotterdamiin miehen perässä, mutta toisinhan tässä kävi...