Shoppailijoille voin lämpimästi suositella piipahtamista Carnaby Streetille. Sen ostosalueen kävelykadut sijaitsevat Oxford Streetin ja Regent Streetin kulmilla, ja kauppojen valikoimaa riittää meikeistä ja vaatteista tuliaisiin. Kävelykadut ovat myös viihtyisiä ja tunnelmallisia Oxford Streetin kiireisyyteen verrattuna.

Omia lemppareitani Carnaby Streetillä ovat mm. Ollie & Nic, joiden ihanat laukut ja muut tuotteet ovat alennusmyynneissä pilkkahinnoissa. Benefit, jonka meikit ja kauneudenhoitotuotteet ovat hyvänlaatuisia ja pakattu ihanan söpösti. Teen ystäville suosittelen poikkeamista Whittardin kulmakauppaan, ja jo aikasemmin mainittu ja suositeltu Muji sijaitsee myös Carnaby Streetin varrella.

 

Sivukaduilta löytyy lisää kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Niille kannattaa piipahtaa muutenkin, sillä eksyminen on melkein mahdotonta kun joka kadun kulmassa on selvä kartta Carnaby Streetin alueesta. Kun nälkä (tai kahvihammas) yllättää kannattaa poiketa Kingly Courtin sisäpihalle, jossa on mukava hiljentyä ja istuskella lounalla tai kahvilla. Oma suosikkikahvilani on kuitenkin Thanks for Franks, joka sijaitsee MAC-meikkikaupan vierellä Fouberts Placella. Nykyään suuntaankin ensin Carnaby Streetille West Endissä shoppaillessani, sillä siitä on helppo jatkaa matkaa Oxford Streetille tai Regent Streetin kauppoihin.