2690320472_acf8919afb.jpg

Marianne heitti musiikkimeemillä. Tarkoituksena on siis listailla tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. En laita tätä meemiä eteenpäin, sillä suurin osa seuraamistani blogeista on tähän jo osallistunut. Mutta -jos et ole itse jo ottanut osaa, niin ota meemi yleisesti tästä vastaan. :)

Tässä siis lista viidestä tämän hetken lempparilaulustani:

The Dø - At Last - Löysin tämän duon alunperin ranskalaisten ulkosuomalaisten blogien kautta. Maurelita on ainakin useampaan otteeseen hehkuttanut heitä. :) Briteissä bändi ei ole vielä niin tunnettu, joten albumin hankinta onnistui vasta loppukesästä, mutta on ollut soittolistalla aika vakio viime aikoina.

The Weepies - How You Survived the War - Rakastuin tänä kesänä tämän bändin tuotantoon Sex And The City- elokuvan soundtrackin kautta. Weepies onkin noussut kaikkien aikojen soitetuimpien artistien joukkoon aika nopsasti, ja on koko kesäni soundtrack. Tämä biisi erityisesti kolahti ensimmäisellä soitolla aikas kovaa ja korkealta. :)

Air Traffic - Shooting Star - Tämä bändi on ollut Englannin listoilla ja markkinoilla jo jonkin aikaa. Biisi on se eka ja soitetuin, mutta silti aina niin ihana. Jostain mainoksesta muistaakseni bongasin alunperin, sillä radiota en ole iPodin ostamisen jälkeen säännöllisesti kuunnellutkaan...

I Nine - Change Nothing - Toinen elokuva/soundtrack-bongausbändi (äidinkieli kunniaan :D). Ihastuin tähän bändiin jo muutama vuosi sitten Elizabethtown-elokuvan kautta. Odotin elokuvalta paljon enemmän, mutta annoin anteeksi kaiken sairaan hyvän soundtrackin takia. Bändin Same In Any Language- biisi on ollut aika kovassa kulutuksessa alusta lähtien, mutta tämä on uusinta tuotantoa. Albumi ei ole vielä ilmestynyt, joten sitä odotellessa bändin YouTube-sivut on hyvä lohdutus.

Santogold - Pretty Green (Mark Ronson feat. Santogold) - Ettei mene pelkäksi melankoliseksi lässytykseksi nämä kaikki biisit tässä listassa, niin lopetellaan Santogoldin pirtsakalla biitillä. Syksy pistää kuuntelemaan aika paljon tuollaista ylläolevaa ihan tunnelmansa takia, mutta Santogoldin albumi on ollut ihana piristys syyspäiviin.