4163967834_730bc7d6d3.jpg

Miia heitti haasteella viime viikolla. :) Tälläisiä paljastuksia on blogissa tehty ennenkin, joten teen tänään jouluvariaation, eli kerron seitsemän jouluun liittyvää faktaa ja tapaa itsestäni:

1. Aloitan joululahjojen ostamisen jo usein kesän ja syksyn alennusmyynneissä. Sad but true. :D

2. En koristele jouluksi kotona täällä Lontoossa. Traditioksi on muodostunut se, että laitan jouluvalot ikkunoihin itsenäisyyspäivän kunniaksi. Muuten joulusta muistuttaa vain ovikranssi.

3. Olen pettynyt joka vuosi siitä, ettei työpaikallani saada aikaiseksi Secret Santa-lahjoja. Kaikissa muissa työpaikoissani on tämä tapa antaa pieniä hullunkurisia lahjoja nimettömänä työkavereille toiminut hyvin ja aina ilahduttanut kaikkia.

4. Rakastan joulutorttuja yli kaiken. Lanttulaatikon lisäksi ne ovat lempijouluruokani. :D

5. Olen supernirso, tai sitten vain yliorganisoitunut, sillä ostan seuraavan vuoden joulukortit aina Paperchasen tammikuun alennusmyynnistä.

6. Odotan joka vuosi vähän liiankin innokkaasti piparkakkujen leipomista ja erityisesti niiden koristelua. Viime vuonna koristelin piparit lumihiutaleiksi, tämän vuoden koristeluidea on valtiosalaisuus! ;)

7. Joulussa tärkeintä ja rakkainta minulle on perheen ja ystävien kanssa vietetty aika ja lahjojen antaminen, ei niiden saaminen. Jouluun liittyy itselleni paljon hyviä muistoja ja tapoja joita haluan vaalia. Eikä joulu minulle tunnu joululta, jos en ole Suomessa. :)

Mukaan joulufaktoja ja tapoja jakamaan haluan haastaa seuraavat: Hanna, Juanita, Antonia, Merja, Johanna, Vilijonkka ja Mizyena :)