Juanita haastoi paljastamaan tietokoneeni valokuvasaloja. Tehtävänanto oli seuraava: Avaa neljäs kansio jossa säilytät valokuviasi, valitse neljäs kuva kansiosta, julkaise se blogissa ja selitä.

Ylläoleva kuva putkahti yleisestä valokuvakansiostani koneella. Se on kollaasi valokuvista, jotka kuvasin filmille 2007 ostamallani Kodak Coloursnap-kameralla. Kamera oli varsinainen impulssiosto kirpparilta, mutta rakastan vanhoja filmikameroita. Ja tämä kamera toimi ihan kivasti, kuten näkyy. :)

Blogi on saanut myös tunnustusta Inkataikalta ja Otolta. Palkinnon sain tärkeästä, inspiroivasta ja kannustavasta blogistani. :) Siitä suuri kiitos! Omat lempparibloggajani ovat tämän palkinnon jo saaneet, joten jaan kanssanne muutaman muun ihanan ja inspiroivan blogin, jota seuraan:

Austin Kleon - blogissa on uskomattomia black out-runoja, joita Austin tekee lehdistä. Vaikea selittää, käykää kurkkaamassa!

Out My Window NYC - New York-huuma jatkuu salassa ja hienosti tämän blogin kuvien kautta. Uusia kuvia julkaistaan harvoin, mutta ne ovat odottamisen arvoisia!

Brad Walsh - Voi kuinka rakastankaan sosiaalipornoa semi-julkkisten kautta. :D Kaiken tämän lisäksi Brad on valokuvaaja, ja ihan hyvä sellainen.

Homebug - Ihana irlantilainen sisustus- ja inspiraatioblogi, jonka  kirjoittaja Zee vastikään sijoitti marimekon kankaisiin. :)

Le Love - Ystävänpäivän nurkilla sopii tunnustaa tämänkin blogin seurailu. Ihanaa romanttista höhhöä, kuvien muodossa tietenkin. Ahh! ;)