Lumisen ja Marian toiveena oli kuvia Bloomsburyn alueelta, ja erityisesti uudesta Brunswick Squaresta. Viime vuoden puolella rempattu ja avattu ostosalue onkin yksi uudemmista lempparipaikoistani, jonne usein päädyn kotimatkalla ihan kätevyyden takia.

Squarelta löytyy niin kauppoja kuin ihania kahviloita ja ravintoloita. Voin lämpimästi suositella Gourmet Burger Kitcheniä, Stradaa, Yo Sushia ja lapsiystävällistä Giraffea hyvän ruuan puolesta. Kahviloiden kuninkaita ovat ranskalainen Apostrophe ja italialianen Carluccio's, jossa on kahvilan ohessa hyvä, mutta hintava ravintola ja italialianen deli.

Ostosalueen takaa löytyy hiljainen ja viihtyisä Brunswick Square Gardens-puisto ja Renoir-elokuvateatteri, jossa aika kuluu hyvin huonommallakin säällä. Bloomsburyn alueen vieressä on Russell Squaren puistoaukio ja British Museum.

 

Tottenham Court Road ja Oxford Streetin pääkin ovat ihan kävelymatkan päässä. Toisella puolella aluetta löytyy kävellessä mukavia ja autenttisia brittipubeja, ja uudelleen avattu mahtava St Pancrasin asema.